Mesajı Gönderen: kingoftheland:cLink:1773354 eskiden turistler Istanbula geldiginde korkarlardi Cok pahali sehirdi onlar icin 1 dolar 1TL yakindi maaslarinin buyuk bolumunu harcamalari demekti onlar icin simdi youtube videolarina bakin Istanbulu gezen turistler sunu yedim bunu yedim diye bir de harcadiklari dolarin videosunu koyuyor icler acisi Istanbulun en luks mekanlarinda Araplar var Dogma buyume buralilar calisiyor mekanlari baskasi dolduruyor Bakin telefon telefon diyorlar. Ben Amerikaya ilk geldigimde en kral telefon bendeydi. Benim Nokia Amerikalilarin ust sinifinda vardi Simdi bizim bir gencimiz gitsin bakalim Cin mali kopyanin kopyasinin kopyasi telefonuyla. Bir zamanlarin krali nokia motorola alan Insanlar ki o zaman onlar en pahali telefonlardi artik Iphone Samsung alamaz oldu Boyle asagilanma olamaz sonra diyorlar ki dolara bakma biz onu bilerek boyle yapiyoruz ekonomi buyuyor Mutlu azinlik yaratir bu sistem Is sahipleri icin iyi. Bir suru bedava calisacak genc bulacaklar |