Mesajı Gönderen: mogura:cLink:1751916 Kaptan benim lazer tabancasının tetik mekanizması yalama olmuş sağa sola oynama yapıyor. |
Mekanizmayı Yeniköy Camisinin önündeki çakmakcılara yaptırabiliriz. Dur bunu hikayeleştirelim... Ben aslında kaptana koltuğu IKEA dan aldırtacaktım‚ böyle garip garip isimleri olan mobilyalardan Dörtenzort‚ Köttbullar‚ Gosa‚ Trolldenhöfs felan gibi... Kaptan benim lazer tabancasının tetik mekanizması yalama olmuş sağa sola oynama yapıyor Tamam Spock‚ yakında M sınıfı bir gezegen olacaktı‚ bir baksana alıngaçlarla. Tabii Jim‚ evet! Buldum! Tam sağdaki süpermarket gezegenine doğru giderken solda kalan bir uydu var‚ orada vardı diye hatırlıyorum. Kır dümeni oraya‚ üç büküm hızı‚ sarımsaklı yoğurtlu olsun. Büküm hızına Volkan da sarımsaklı yoğurt eklenmez Jim! Üstüne humus konur. O da sarımsaklı ama! Olsun‚ humusa yakışıyor‚ geldik kaptan. Uydunun üzerinden birtakım yaşam sinyalleri alıyorum. Hemen muhaberata geç. Ne? Muhaberat‚ yani iletişim. Hımmm‚ eski topraksın sen Jim.... Eee‚ öğretmen‚ tabii ki. Jim iletişim açık. Ekrana ver hemen‚ sen de lazer tabancanı hazır et. Aloooo!!! Teymir uydusuna hoş geldiniz‚ tüm teçhizatlarınız tamir edilir. Lazer topları için 1‚ lazer tabancaları için 2‚ foton torpil değişimi için 3‚ diğer konular için lütfen beklemede kalınız... Spock 2 ye basar. Büyrün‚ nasıl yerdimci olürüz size? Lazer tabancamın tetik mekanizması bozuldu da‚ yardımcı olabilir misiniz? Tabii‚ benim tezgahın koordinatlarını veriim‚ oraya ışınlayın‚ hemen yardımcı olurum. Tamam‚ vssssşşşşzttttttt!!! Beş dakika sonra... Spock bey‚ tabanca hazır‚ Klingon kumu kaçmış‚ temizledim‚ pırıl pırıl oldu‚ borcunuz 180 kredi... 180? Geçen sene yaptırdım sadece 70 vermiştim!! Eee‚ Spock emmi‚ galaksinin bu köşesindeki enflasyondan haberiniz yok galiba.. Tamam‚ tamam‚ kredi kartımın nümerosunu veriyorum.. Yolunuz açık olsun kaptan‚ yeni videolarınızı bekliyoruz.
[alıntı yap] |
|