Mesajı Gönderen: Yolcum:cLink:1773311 Birileri Ekonominin kitabını yazarken aynı zamanda iğrençliğin tanımı da yeniden yazılıyor bu memlekette... Minik Müslüme´nin öldürülmesinde iğrenç ötesi bilgiler saçılıyor meydana... İnsan olan‚ okurken bile insanlığından utanır. |
Mesajı Gönderen: Isis:cLink:1773312 hemen hemen aynı yaşlarda bir kızım var kafayı yedirir bana aklıma geldikçe bu olay ablasının da babası dedesiymiş kim bilir nasıl bir aile de normalmişcesine yaşamışlar |
Anadolu irfanı‚ Anadolu insanımız canımız filan falan... Deştikçe ne pislikler çıkıyor. Bu olay kadar vahim değil ama ilginç bir olay gördüm twitterda. Yaralı köpeğe yardım eden adam... Videoyu izledim. Bundan bir numara çıkacak dedim nedense ve haklı çıktım. Köpeğe yardım ettiği için bir sürü övgü mesajlarının devamında adamın hiç de iyi biri olmadığı ifşa edildi. Şimdi hiç bir şey düşünmüyorum. Adam gerçekten iyi biri olabilir birileri karalamak istemiştir ya da yukarıda yazdığım gibidir. Hiç bir fikrim yok. Biz tarihte (her ne kadar tarihimizi savunmasam da) bu kadar kötü
[alıntı yap] |
|