Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar
Antu.com Forum Ana Sayfa

Sayın Ziyaretçimiz Hoşgeldiniz

Forumlarımıza bağlanmak için
tıklayınız


Sayın Ziyaretçimiz , Antu.com Forumlarına Hoşgeldiniz
Sayın Ziyaretçimiz , Antu.com Forumlarına Hoşgeldiniz.

Antu.com Fenerbahçe Forumlarına Ücretsiz üye olarak Dünyadaki bütün Fenerbahçelilerle , Fenerbahçeyi ve Türk Futbolunu Tartışabilirsiniz.
Antu.com Foruma Ücretsiz E-mail ile (yahoo,gmail,hotmail,msn vb.) kayıt olamazsınız. Forumlarımıza Üye olmak için tıklayın!

Yüzbinlerce başlığı ve milyonlarca mesajı okuyup cevap yazabilirsiniz.
Dünyadaki binlerce Fenerbahçeliyle Özel Mesaj yoluyla tanışıp konuşabilirsiniz.
Antu Multimedya Forumları vasıtasıyla binlerce Resim,video izleyip, size ait resimleri, videoları gönderebilirsiniz. Fenerbahçe, Türk ve dünya sporuyla ilgili golleri ve görüntüleri izleyebilirsiniz.

Bütün bu imkanlara ve daha fazlasına Forumlarımıza üye olarak sahip olabilirsiniz.


forum.antu.com - Dernekler & Organizasyonlar - Diger Dernek ve Organizasyonlar Forumu - Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar

Paylaş 
Sayfa: 1....4.5.6.7.8.9.10.[11].12.13.14.15.16
09.11.2012 18:20 Cuma Konu Puanı: 0

HÜLYA
Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar


Mesajı Gönderen: cherkesh:cLink:0410684

cençişıt kuru fasulyenin ezilmesiyle yapılan meze türü bi yemek..bizim haluj dediğimiz yarım ay şeklinde içi doldurulmuş yağda kızarmış börek..şimdi hatırladım birde şelame vardı..o da yağda kızaran lokma türü bişeydi..



haluj yukarıdaki ikinci resim büyük ihtimal‚şekil olarak bizde dediğiniz gibi yapıyoruz..

olsada yesek canım istedi valla



  
13.11.2012 15:44 Salı #91

cherkesh
Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar


Mesajı Gönderen: HÜLYA:cLink:0410686



haluj yukarıdaki ikinci resim büyük ihtimal‚şekil olarak bizde dediğiniz gibi yapıyoruz..

olsada yesek canım istedi valla



şıpsının içine giren malzemler ne sizde..


  
13.11.2012 16:12 Salı #92

HÜLYA
Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar


Mesajı Gönderen: cherkesh:cLink:0410689



şıpsının içine giren malzemler ne sizde..



aynı şeyden bahsediyorsak sanırım unla yapılıyor çorbaya benzer bişe ama biraz daha katı. yanında da tavuk ve baste denilen bişey olur genelde bilirmisiniz bilmiyorum ama


  
13.11.2012 23:11 Salı #93

adigebice
Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar


Mesajı Gönderen: HÜLYA:cLink:0410690



aynı şeyden bahsediyorsak sanırım unla yapılıyor çorbaya benzer bişe ama biraz daha katı. yanında da tavuk ve baste denilen bişey olur genelde bilirmisiniz bilmiyorum ama



Bizde ince bulgurla yapılıyor.
Pilav gibi bir nevii
Tavuk parçalı çorba kıvamında olan baste
Dünyanın en lezzetli yemeği bence yarın yapacağım
Buyrun beklerim



  
14.11.2012 10:56 Çarşamba #94

cherkesh
Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar

garip herkes de farklı..biz de un da girer ama ana malzeme dövülmüş pirinçtir..sonra olmaz sa olmaz kişniş denen baharat ve sarımsaktır..zaten yemeğe karakterini veren bu ikisidir..

bu arada sizler nerelisiniz..hangi boydansınız..


  
14.11.2012 14:49 Çarşamba #95

bajen77
Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar


Hinkaldan başkasını tanımam....


  
14.11.2012 18:16 Çarşamba #96

HÜLYA
Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar


Mesajı Gönderen: cherkesh:cLink:0410692

garip herkes de farklı..biz de un da girer ama ana malzeme dövülmüş pirinçtir..sonra olmaz sa olmaz kişniş denen baharat ve sarımsaktır..zaten yemeğe karakterini veren bu ikisidir..

bu arada sizler nerelisiniz..hangi boydansınız..



kayseriliyim kabartey boyundanım


  
14.11.2012 21:51 Çarşamba #97

FR_erci
Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar


Mesajı Gönderen: cherkesh:cLink:0410680



biz bunu bilmiyoruz..haluj‚ mamrıs‚ şıpsı‚ ha bi de cençişıt var..



patatesli olanmi bu?
bizde buna "kabun" diyorlar.
ama hangi dilde oluyor tam olarak bilmiyorum.



  
14.11.2012 21:53 Çarşamba #98

FR_erci
Antu Adige-Abhaz ve Tüm Kafkasyalılar


Mesajı Gönderen: HÜLYA:cLink:0410694



kayseriliyim kabartey boyundanım



selam‚ neresinden‚ uzunyayla pinarbasi?



  
Paylaş 
Sayfa: 1....4.5.6.7.8.9.10.[11].12.13.14.15.16